مفهوم هاست ایران بصورت کلی این است که به سرویس هاستینگی گفته میشود که datacenter آن در داخل ایران تشکیل شده است. با توجه به افزایش تقاضای کاربران، شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ، به فکر استفاده از سرور های داخلی شدند.
از آنجا که خرید هاست و دامنه یکی از قدم های مهم در راه ایجاد و راه اندازی یک وب سایت خوب است، بر آن هستیم که در این مقاله به بررسی مزایای استفاده از هاست داخل ایران بپردازیم.
.png)
سرعت دسترسی بالا برای کاربران داخل کشور:
فاصله فیزیکی یکی از مهمترین پارامتر های سرعت سرویس دهی در میزبانی وب به حساب می آید. به زبان ساده تر، هنگامی که یک وب سایت توسط کاربران فراخوانی میشود، روترها از کوتاهترین و سریعترین مسیر به سرور متصل می شوند. حال در نظر بگیرید هرچه این فاصله کمتر باشد، اتصال زودتر شکل میگیرد. بنابراین سرعت لود وب سایت در میزبانی وب ایران بالاتر می رود و این موضوع تجربه بسیار جذاب و بهتری برای کاربران به همراه داشته است.

در دسترس بودن وب سایت در زمان بروز اختلال در اینترنت و امنیت بالاتر آن:
یکی از مواردی که موجب اختلال در خدمات رسانی هاست ها میشود، وجود تحریم هایی است که در برخی مواقع رخ میدهد. هاست های خارج از کشور، به دلیل وجود دیتا سنتر هایشان در کشور خود، در درجه اول، تابع قوانین کشور خود هستند و در اولویت دوم از قوانین بین المللی تبعیت می کنند. در نتیجه امکان ریسک تحریم در استفاده از هاست های خارج از ایران وجود دارد اما اگر هاست ایران باشد، در صورت وجود تحریم هم وب سایت در دسترس خواهد بود.

سازگالری هاست ایران با درگاه های پرداخت عضو شاپرک
همانطور که میدانید، در صورت داشتن وب سایت فروشگاهی، نیاز به درگاه پرداخت آنلاین نیز هستید. در صورت استفاده از هاست ایران به دلیل سرعت بالا، کمترین اختلال ممکن در هنگام ارجاع درخواست از صفحه ی بانک به سایت شما را شاهد خواهید بود و کمتر با مشکلی مانند کسر از حساب کاربر بدون تائید شدن مبلغ در سایت خود مواجه خواهید شد.

آیا استفاده از هاست ایران بر روی سئو تاثیر منفی می گذارد؟
در پاسخ به این نکته باید بگوییم بله تاثیر منفی میگذارد چراکه کاربران خارج از ایران با کندی بارگذاری وب سایت مواجه خواهند شد. اما در برابر مزیت هایی که میزبانی وب ایران در مقابل میزبانی وب خارجی در اختیار کاربران قرار میدهد، این ضعف قابل چشمپوشی است.

:: بازدید از این مطلب : 511
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0